ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

دیدار وزیران خارجه ایران و امارات در نیویورک

وزیران امور خارجه ایران و امارات متحده عربی با یکدیگر دیدار و تبادل نظر کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۷ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 22
کد خبر: ۲۰۵۰۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه به وقت محلی در ادامه دیدارهای دیپلماتیک خود با شیخ عبدالله بن زاید وزیر امور خارجه امارات متحده عربی در حاشیه هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل در محل نمایندگی امارات در نیویورک دیدار و گفت وگو کرد.

دکتر امیرعبداللهیان در این دیدار ضمن تشکر از میزبانی گرم طرف اماراتی در سفر اخیرش به امارات و نیز گفتگوهای بسیار خوب انجام شده گفت، شاهد تحولات سریعی در منطقه هستیم و لازمست اجرای توافقات فیمابین دو کشور نیز با همان سرعت به پیش برود.

دکتر امیرعبداللهیان با اظهار خرسندی از حجم بالای تبادل تجاری میان دو کشور و با اشاره به تأکید مشترک در دیدار با آقای شیخ محمد بن زائد رئیس امارات در گفتگوهای ابوظبی برای دست یابی به سقف بالاتری از روابط تجاری، بر لزوم تمهید برگزاری دور بعدی اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های دو کشور تاکید نمود.

‌وزیر امور خارجه کشورمان دعوت جناب آقای دکتر رئیسی رئیس جمهور کشورمان از آقای شیخ محمد بن زائد رئیس امارات و نیز دعوت خود از همتای اماراتی جهت سفر به ایران را تجدید کرد.

آقای شیخ عبدالله بن زائد وزیر خارجه امارات نیز ضمن اظهار خرسندی از این دیدار و تشکر از دعوت بعمل آمده، از تمایل خود جهت سفر به ایران در آینده نزدیک خبر داد و گفت لازمست مقدمات سفر رئیس امارات به ایران را نیز فراهم کنیم.
وزیر خارجه امارات همچنین از آمادگی کشورش جهت برگزاری اجلاس بعدی کمیسیون مشترک دو کشور خبر داد و گفت منتظر نهایی شدن تاریخ پیشنهادی هستیم.
وی همچنین بر ضرورت امضای موافقتنامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف با هدف کمک به افزایش تجارت میان دو کشور تاکید کرد.

در این دیدار همچنین برخی دیگر از زمینه های همکاری مشترک میان دو کشور از جمله همکاری های کنسولی مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر